Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte korkmak

Rüyada yüksekte korkmak

Rüyada yüksekte korkmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekte korkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten korkmak iyi şeyler yaşayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte olup korkmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yükseklik korkmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerin yoluna gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments