Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdivenden korkmak

Rüyada yüksek merdivenden korkmak

Rüyada yüksek merdivenden korkmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak koltuğunun da yükseleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden korkmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden korkmak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok yüksekten korkmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments