Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten inmeye korkmak

Rüyada yüksekten inmeye korkmak

Rüyada yüksekten inmeye korkmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayırlı haberlere delalettir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak günü birlik kazanç elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Rüyada inme inmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, gözyaşı döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments