Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte olmak ve korkmak

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, gelişim içine girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde korkmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden korkmak güzel bir döneme girileceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte korkmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments