Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe çıkıp korkmak

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, büyük bir makama geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak yenileneceğine ve can bulacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek rahatının yerinde olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek ilim irfan öğreneceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments