Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde korkmak

Rüyada yüksek bir yerde korkmak

Rüyada yüksek bir yerde korkmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak her geçen gün sorunların artacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten korkmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işarettir.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments