Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklerden atlamak

Rüyada yükseklerden atlamak

Rüyada yükseklerden atlamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, başarı elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklerden atlamak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek evden atlamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak kısmetlerin artacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada yükseklerden atlamak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten nehre atlamak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak hataların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments