Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir tepeden atlamak

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, sırtının yere gelmeyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zenginliğinin artacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada yüksek tepeden atlamak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tepeden atlamak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden denize atlamak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kişinin kazancının artacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden suya atlamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden atladığını görmek huzur ve saadet bulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinden atlamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments