Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek evden atlamak

Rüyada yüksek evden atlamak

Rüyada yüksek evden atlamak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek evden atlamak gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Rüyada yüksek evden atlamak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Rüyada suya yüksekten atlamak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük borçlar alınacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments