Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten karşıya atlamak

Rüyada yüksekten karşıya atlamak

Rüyada yüksekten karşıya atlamak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak mal ve varlık sahibi olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada karşıya atlamak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, onları rahat ettireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten havuza atlamak hayallerine kavuşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments