Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten nehre atlamak

Rüyada yüksekten nehre atlamak

Rüyada yüksekten nehre atlamak başarısız olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, umutların biteceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten nehre atlamak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksekten nehre atlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehre atlamak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüksekten atladığını görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüksekten atladığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, engellerin aşılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments