Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yüksek binalar görmek

Rüyada yüksek yüksek binalar görmek

Rüyada yüksek yüksek binalar görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yanlış kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yüksek binalar gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek aile hayatına adım atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada yüksek yeni binalar görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binalara çıkmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binada oturmak haram mala, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazancının helal para olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, umutlarının biteceğine, kazancının da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments