Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binada oturmak

Rüyada yüksek binada oturmak

Rüyada yüksek binada oturmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek binada oturmak gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir binada oturmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binada oturmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada oturmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak çok hayırlı haberler alacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments