Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yeni binalar görmek

Rüyada yüksek yeni binalar görmek

Rüyada yüksek yeni binalar görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yeni binalar gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada yüksek yeni bina görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yeni binalar görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, esenliği bulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yeni bir ev alınacağına, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak karlı işler yapacağına, çıkmaza gireceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan düşmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek güzel bina görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak amacına nail olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments