Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdivenden atlamak

Rüyada yüksek merdivenden atlamak

Rüyada yüksek merdivenden atlamak uzun süre bu durumun devam edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, el üstünde tutulacağına, başarı kaydedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, mali gücünü yitireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, malvarlığının artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak yalan söylemeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada merdiven atlamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden atlamak başarılarının devam edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerden atlamak işinde de hep başarılı olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments