Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlamak

Rüyada yüksekten atlamak

Rüyada yüksekten atlamak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bekarsa evleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bedeninin de iyileşeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada yüksekte atlamak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek evden atlamak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek binadan atlamak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak büyük bir üne sahip olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, depresyona gireceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada yükseklerden atlamak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksekten atlamak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments