Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten denize atlamak

Rüyada çok yüksekten denize atlamak

Rüyada çok yüksekten denize atlamak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksekten denize atlamak gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten denize atlamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten denize atlamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten denize atladığını görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, özel hayatının renkleneceğine delalettir.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işlerin eski haline döneceğine, lüks şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments