Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden bakmak

Rüyada yüksek bir yerden bakmak

Rüyada yüksek bir yerden bakmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çok rahat edeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, huzurunu kaybedeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden bakmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak çok kötü durumlara düşüleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments