Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak maddi yükünün artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kızına daima sahip çıkacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak insanların birbirine kenetleneceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden bakmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak maddi anlamda zayıflayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments