Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden denize bakmak

Rüyada yüksek yerden denize bakmak

Rüyada yüksek yerden denize bakmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, ticarete atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak enerjisini toplayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden bakmak şükrederek yaşayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments