Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden bakmak

Rüyada yüksek yerden bakmak

Rüyada yüksek yerden bakmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada yüksek yerden bakmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ruh sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak koltuğunun yükseleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak başarılı adımlar atılacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments