Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak neşesinin yerine geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ünleneceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments