Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten korkmak

Rüyada yüksekten korkmak

Rüyada yüksekten korkmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, üzgün ve karamsar olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada yüksekte korkmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten korkmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments