Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, üzüntülü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendi işinin patronu olunacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments