Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden denize düşmek

Rüyada yüksek yerden denize düşmek

Rüyada yüksek yerden denize düşmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kara kara düşüneceğine, yüksek tahsil yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, güzel günler yaşayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde düşmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, müjdeli haberle geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarının kapacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, hayallerinin söneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments