Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ilişkilerin noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok hayırlı şeylere inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, evine haciz geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments