Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek isteklerini yerine getireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, unvan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, dolayısıyla geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments