Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek uçurum görmek

Rüyada yüksek uçurum görmek

Rüyada yüksek uçurum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek uçurum gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada yüksek uçurum görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında olmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum tırmanmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan çıkmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada uçuruma itmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek işlerinin başarılı olacağına, zorlukları aşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments