Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan çıkmak

Rüyada uçurumdan çıkmak

Rüyada uçurumdan çıkmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, sorunlarını bitireceğine, yanlış yollardan döneceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan çıkmak gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak şansının hep açık olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan çıkmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada uçuruma çıkmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak hasret içinde kalacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek yokluğa düşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments