Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma itmek

Rüyada uçuruma itmek

Rüyada uçuruma itmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada uçuruma itmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada uçuruma itmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçuruma itmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan itmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada birini uçurumdan itmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini itmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada otomobil itmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek içinin huzurla dolacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada gemi itmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments