Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum tırmanmak

Rüyada uçurum tırmanmak

Rüyada uçurum tırmanmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada uçurum tırmanmak gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumu tırmanmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan tırmanmak mutluluğunun zedeleneceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada uçuruma tırmanmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum tırmanmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerlere tırmanmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yol tırmanmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments