Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek zararların üst üste geleceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yeni işlere ve projelere gireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek sağlığından olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments