Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında olmak

Rüyada uçurumun kenarında olmak

Rüyada uçurumun kenarında olmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında olmak gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, iyi şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına yorulur.

Rüyada uçurum kenarında durmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments