Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan itildiğini görmek

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itildiğini gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itilmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadan itilmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mali krize gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından itilmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada itilip kakılmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok eğleneceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuza itilmek işlerin bozulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına inanılır.

Rüyada çamura itilmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, prestij sahibi olunacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments