Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu çizme görmek

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu çizme gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, geniş bir ev satın alacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek kötüyse düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu çizme görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sözleri tutulacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu çizme görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments