Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu çizme giymek

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, ömrün uzun olmasına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, maddi çıkmazların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yardımda bulunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments