Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu çizme giymek

Rüyada siyah topuklu çizme giymek

Rüyada siyah topuklu çizme giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek şansın yüzüne güleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah çizme giymek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, günahların af olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada siyah çizme giymek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments