Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kayalıklar görmek

Rüyada yüksek kayalıklar görmek

Rüyada yüksek kayalıklar görmek istediği başarıya kavuşacağına, onları koruyup kollayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, kısmetin bollaşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yüksek kayalıklar gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yüksek kaya görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek kayalıklar görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek kayalık görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada taş ve kaya görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayadan uçmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, prestij kazanacağına, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada kayaya tutunmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments