Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kayalara tırmanmak

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hayatını ailesine adayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalığa tırmanmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklara tırmanmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayaya tırmanmak söylediklerinin çıkacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada kayalıktan tırmanmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan tırmanmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, verilen kararların geri çekileceğine işaret eder.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments