Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaya tutunmak

Rüyada kayaya tutunmak

Rüyada kayaya tutunmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aralarından su sızmayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisini yıpratacağına işaret eder.

Rüyada kayaya tutunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada kayalıklara tutunmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayaya tutunmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak zenginlik içinde olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada ağaç dalına tutunmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken tutunmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada ağaca tutunmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada balkona tutunmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments