Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş ve kaya görmek

Rüyada taş ve kaya görmek

Rüyada taş ve kaya görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, gelirinin düşeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalettir.

Rüyada taş ve kaya gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada taş ve kaya görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalık taş görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, zaferler kazanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kaya taş görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kaya görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada taşlık kayalık görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve kayalık görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada kayadan dağ görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments