Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kayalara çıkmak

Rüyada yüksek kayalara çıkmak

Rüyada yüksek kayalara çıkmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada yüksek kaya görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek kayalık görmek adeta sinirden küplere bineceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak büyük borçların altında ezileceğine, daha fazla yakınlaşacağına, başarılarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yüksek kayalıklar görmek işlerinden de geri kalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerine çıkmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kayalardan çıkmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan çıkmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments