Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kayalık görmek

Rüyada yüksek kayalık görmek

Rüyada yüksek kayalık görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalık gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek kayalıklar görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek kaya görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüksek kayalık görmek dertlerinin biteceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan inmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayadan denize atlamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kayalık görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kariyerinde atılım yapacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments