Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kaya görmek

Rüyada yüksek kaya görmek

Rüyada yüksek kaya görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, başının belaya girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek kaya gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada yüksek kayalıklar görmek düze çıkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hidayete ereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kafasına göre birini bulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kaya görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek kayalık görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kayadan ev görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kaya parçası görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Rüyada kayatuzu görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments