Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kattan düşmek

Rüyada yüksek kattan düşmek

Rüyada yüksek kattan düşmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kazancın katbekat artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek kattan düşmek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek kattan düşmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katta oturmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek katlı bina görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüksek katta olmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güven kaybına uğrayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katta ev almak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments