Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katta olmak

Rüyada yüksek katta olmak

Rüyada yüksek katta olmak umduğunu bulamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katta olmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Rüyada yüksek kata taşınmak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tecrübe kazandıracağına alamet eder.

Rüyada yüksek katta olmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek kata çıkmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek çok güzel günler göreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katta oturmak maddi sorunlarının artacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments