Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katta ev almak

Rüyada yüksek katta ev almak

Rüyada yüksek katta ev almak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada yüksek katlı ev görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüksek katta ev almak şansının bir türlü dönmeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada yüksek kattan düşmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments