Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, insanlara olan güvenin artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, maddi varlığının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kata çıkmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, geniş bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak ev içinde mutluluğun artacağına, daha çok iş yapacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments