Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak endişelerin sona ereceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, afiyete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kata çıkmak imkânsızı başaracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, neşesinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments