Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katlı bina görmek

Rüyada yüksek katlı bina görmek

Rüyada yüksek katlı bina görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, durgun giden işlerin açılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı bina gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada yüksek katlı bina görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak atılan adımların başarıya çıkacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, insan sevindireceğine işarettir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada katlı bina görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok katlı binalar görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Rüyada çok katlı bina görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Rüyada üç katlı bina görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına alamet eder.

Rüyada iki katlı bina görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments